3. september 2020

Har vi en fremtid?

Psykiatritopmødet afholdes i år online torsdag den 8. oktober, fordi Danmark er ramt af Covid-19, men selv om mødet bliver anderledes, skal vi naturligvis stadig kæmpe sammen for at psykiatriområdet opprioriteres – og det gør vi på årets Psykiatritopmøde.

Årets tema handler om Danmarks børn og unge. Under overskriften “Har vi en fremtid?” vil vi stille de nødvendige spørgsmål som: Hvorfor mistrives vores unge? Og hvad kan vi gøre for at give dem en fremtid uden altoverskyggende præstationspres og stigende mental mistrivsel? Hvorfor er der ikke mere fokus på forebyggelse? Og hvor er pengene henne?

Det er bare nogle af de spørgsmål som vi gennem faglige eksperter, velkendte talspersoner og talentfulde musikere vil stille de ministre, vi får besøg af til dette års Psykiatritopmøde!

Özlem Cekic vil sammen med sin medvært Emil Thorup orkestrere Psykiatritopmødet i vores pop-up studie i Indre København. Herfra vil vi livetransmittere hele aftenen, så alle brugere, pårørende, peers og andre interesserede kan deltage i årets Psykiatritopmøde hjemme fra stuen.

Arrangementet er som altid helt gratis, men det er dog nødvendigt, at du tilmelder dig og downloader en billet fra Billetto på billetto.dk, så ved vi, hvor mange vi er! Og hold så øje med din mail i dagene op til d. 8. oktober, hvor vi sender dig et link til det online Psykiatritopmøde.

Følg også med på Facebook og vores hjemmeside, hvor der løbende offentliggøres oplægsholdere, paneldebatdeltagere samt musikalske indslag. Vi glæder os til et online Psykiatritopmøde, og vi lover, at vi vil gøre alt for, at det bliver lige så favnende og lærerigt som altid.

Find din billet her. Oplever du problemer med at downloade billet? Skriv gerne til info@detsocialenetvaerk.dk.