Bliv medlem af Det Sociale Netværk/headspace Danmark

Bliv medlem af Foreningen Det Sociale Netværk/headspace Danmark, og vær med til at gøre en forskel for psykisk og socialt sårbare.


Et medlemskab af Det Sociale Netværk/headspace Danmark koster 300 kr. om året. Vi opkræver kontingentet årligt. Læs mere om vilkårene for et medlemskab her

Bliv medlem

DKK 300 årligt

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Som medlem giver du os en hånd med at styrke vores indsats for at sætte fokus på mental sundhedsfremme, og med at fjerne tabuer og fordomme om psykisk sårbare og socialt udsatte.

Du hjælper os med at skabe bedre forståelse for og en ny, bedre og mere sammenhængende indsats overfor psykisk sårbare, og med at styrke udbredelsen af konkrete initiativer som fx mindU, Skolen for Mental sundhed og Brug Bolden, så vi fremadrettet kan hjælpe børn og unge, der er socialt eller psykisk sårbare.

Når du melder dig ind, vil du blive spurgt, om du er del af et lokalt headspace. Det er selvfølgelig helt frivilligt, om du vil fortælle os det.


Du vil også blive tilbudt, om du vil have Tornen, et armbånd, som Anders Forup fra Handcraftedcph har designet specielt til os som en hyldest til det hele liv med alle dets sårbarheder. 

Læs mere om, hvordan vi arbejder i Det Sociale Netværk her. Vi står bag en lang række initiativer og projekter, som du kan læse mere om her.

Du kan til enhver en tid afmelde dit medlemskab af Det Sociale Netværk/headspace Danmark ved at kontakte os.

Tusind tak fordi du vil være med!

NB: Vær opmærksom på, at grundet de nyeste COVID-19-restriktioner kan vi først afsende Tornen i starten af januar 2021.