Støt vores arbejde – bliv medlem

Som medlem af Det Sociale Netværk/headspace Danmark er du med til at støtte vores arbejde for psykisk sårbare, hvor vi har særlig fokus på sundhedsfremme og mental trivsel blandt børn og unge. Desuden giver et medlemskab:

  • Mulighed for at komme til spændende foredrag med fagpersoner inden for ungeområdet,
  • Invitationer til konferencer og andre aktiviteter,
  • Nyhedsbreve, som holder dig opdateret i forhold til børn og unges mentale helbred generelt, og vores initiativer målrettet børn og unge specifikt,
  • Du får også information om arrangementer, topmøder og andre aktiviteter og initiativer i Det Sociale Netværk/headspace Danmark,
  • Aktuelle artikler og dybdegående analyser om psykisk sårbarhed.

Du kan tegne medlemskab personligt eller for din virksomhed. Det koster DKK 300,00 at være medlem, ved indmeldelse kan du selv vælge, om du vil betale hvert halve år eller årligt. Vi trækker automatisk beløbet 6 eller 12 måneder efter indmeldelsesdato.

Indmeldelse
Du kan melde dig ind i Det Sociale Netværk/headspace Danmark her.

Registrering af oplysninger

Når du registrerer dig på vores hjemmeside, giver du samtykke til, at vi registrerer dine oplysninger. Oplysningerne videregives ikke og opbevares under hele dit medlemskab. Dine oplysninger slettes senest 2 år efter din udmeldelse af foreningen.

Udmeldelse

Du kan til enhver en tid afmelde dit medlemskab af Det Sociale Netværk/headspace Danmark ved at kontakte os. Klik her for at komme til kontaktformular.

Din udmeldelse fra Det Sociale Netværk/headspace Danmark gælder fra den dag, din udmeldelse er registreret. Udmeldelse af foreningen giver os ikke mulighed for at refundere allerede indbetalt(e) medlemskontingent(er)

Spørgsmål, reklamation, indsigt og klager

Hvis du har spørgsmål, en indsigt, du synes, vi skal kende, eller måske en klage, så kontakt os via denne formular. Vi bestræber os på at svare hurtigst muligt.